Om Puls Art Edition

[nm_banner center_content=”” title_color=”#181818″ subtitle_color=”#888888″ image_id=”3623″]

Galleriet

Galleri Puls Art har gennem mere end 25 år leveret stemningsfyldt og ekspressiv kunst til mange tilfredse kunder.

Galleriet startede i 1996, og over årene har galleriet samarbejdet med en masse dygtige kunstnere fra både ind- og udland.

Blandt de mange har vi valgt at fremhæve de følgende:

Michael Bundesen – Shu-bi-dua-forsangerens sygdom satte en stopper for de sceneoptrædener, som hele Danmark elskede ham for. Men på mesterlig vis formåede han at formidle sine budskaber og stemninger gennem sine malerier. Vi har i de senere år valgt at lave Editions af nogle af de bedste malerier, som Michael har kreeret.

Desværre gik Michael Bundesen bort søndag, den 8. november 2020, men kunsten og minderne lever videre.

Yunior Hurtado – Yuniors oliemalerier er en hyldest til livet og et portræt af cubanernes ukuelige livsglæde. Malerierne indeholder en varme og glød, der stråler én i møde og indbyder til dialog og smil. De stærke penselstrøg og den varme, levende palet understøtter Yunior’s kunstneriske fortolkning af de portrætterede personer.

Vi har flere Cubanske malere og vi forsøger hele tiden at spotte nye kunstnere, som vi mener gør sig fortjent til at udstille i Danmarks mest stemningsfyldte galleri. Læs mere på Galleri Puls Arts hjemmeside her.

Her er lidt billeder fra Galleriet:

Stemningsbillede fra Galleriet

Galleri Åbning Maj 2018

Interessen var stor da vi åbnede i Smallegade i maj 2018. Før da havde vi haft Galleri i mere end 20 år på Boyesgade – Vesterbro i København

Henrik in Action

Her ser du Henrik Elnegaard ‘in action’ med et af sine egne værker.

Kontakt os

Puls Art

info@galleripulsart.dk | +45 27 21 65 27

Puls Art v/Henrik Elnegaard
Galleri Puls Art | Puls Art Edition