Gavekort

kr. 200,00kr. 2.000,00

Her kan du vælge et fast beløb til dit gavekort eller du kan indtaste det beløb som du ønsker der skal stå på gavekortet.

Beløbet skal være minimum 200 kr og kan højst være 10.000 kr. pr. gavekort.

Gavekortet er fysisk og sendes med posten til den valgte modtager. Gavekortet er et lille kunstværk, som er pakket ind i cellofan og lagt i en flot gaveæske.

Der medfølger en unik kode, som kan anvendes på vores shop under ‘checkout’ til betaling for det som gavemodtager ønsker.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen.

Vælg et beløb

YOUR INFO

“Gi’ et gavekort”

Vores gavekort er små kunstværker i sig selv. Indhyllet i cellofan og pakket i en smuk æske lige til at gi’ til en god ven, en partner eller ansat.

SIKKER BETALING

Dine betalingstransaktioner behandles via en krypteret sikret linje. Dine kortoplysninger opbevarer vi ikke.

14 DAGES RETURRET

Hvis værket ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi selvfølgelig 14 dages fuld returret.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på telefon: 27 21 65 27

Hvad er en Edition?

En Edition er en udgave af en original. Inden for billedkunst er det – specielt i den senere tid – blevet mere reglen end undtagelsen at udgive Editions af sine originale værker.

En Edition trykkes oftest i et begrænset antal. Kunstneren kan, i tilfælde med stor efterspørgsel, vælge at udgive mere end én Edition – altså kan der være en “First Edition” og en “Second Edition”. Oplaget pr. Edition varierer, men er for det meste et trecifret antal.

En Edition kan også være tidsbegrænset. Det betyder, at den kun udgives i en bestemt periode og i det antal, der efterspørges i denne periode. Som regel er en tidsbegrænset Edition ikke nummereret.

Der er en række uskrevne regler om Editions. I sidste ende er det kunstneren i samarbejde med udgiveren (galleriet), der beslutter antal, størrelser, papir, trykteknik m.m.

Varenummer (SKU): GK-001 Kategori: