Popfugl – Michael Bundesen

Fra: kr. 800,00

Popfuglen – af Michael Bundesen fra Shu-bi-dua. Bliv i godt humør med en Poster Fine Art. Størrelse 150 x 85 cm.

“Bonden” – vores allesammens folkekære multikunstner henriver os med sin fantastiske og nærværende kunst, der i den grad giver associationer til de glade Shu-bi-dua sange. Sæt den i glas og ramme og hæng den over din sofa. Det vil du aldrig fortryde.

Sort Ramme 150 x 85 cm.

Tilkøb sortlakeret træramme (listemål ca. 2 x 2 cm.) med kunstglas. Rammen leveres med kunsttrykket monteret.

Udsolgt

Popfugl – original artwork by Michael Bundesen

Posters Fine Art.

Luksus edition på specialpapir med vævning.

Størrelse 150 x 85 cm

Du bliver i godt humør af Michael Bundesens kunst. Udtrykket og associationerne til Shu-bi-dua’s glade sange kommer i den grad til udtryk i Michael’s kunst. Derfor er vi meget stolte over at kunne præsentere Danmarks mest folkekære kunstners værker. Galleri Puls Art udstiller som det eneste galleri Michael’s originalværker. Originalerne fremstiller vi i samarbejde med Michael Bundesen, som editions. Popfuglen, som måler hele 150 x 85 cm tilbyder vi som en Poster Fine Art – Luksus edition på specialpapir med vævning.

Den ser fantastisk ud over sofaen og giver anledning til hyggelige samtaler med gæsterne med flashback’s til den rare Shu-bi-dua tid. Vælger du at afhente i vores galleri har vi et godt forslag til glas og ramme. Vi anbefaler i øvrigt en sølvramme med glas til denne herlige poster af Michael Bundesen.

Bestil ‘Popfuglen’ af Michael Bundesen lige her.

Bredde

150 cm

Højde

85 cm

Titel

Popfuglen

Produktionsteknik

Offset

Nummer

Nej

Signeret

Nej

Tilblivelse - Original

2018

Varenummer (SKU): MB-999-001 Kategorier: , , ,

Du kunne også være interesseret i...